PROJECTS     ARTICLES     COMMUNITY     DOWNLOAD     KIDS     ABOUT US
HOMES
  COMMERCIAL/NON-PROFIT
  MULTI-FAMILY/COHOUSING
  COMMUNITY FACILITIES
  SCHOOLS/CHILD CARE
  BARRIER FREE DESIGN
  ECOLOGICAL DESIGN
  ADAPTIVE REUSE/HISTORIC
  SITE PLANNING

 

 

Atwood Community Center
Madison, WI

This new entry addition to the original Atwood Community Center included a four-stop hydraulic elevator, a barrier-free toilet room for the main floor, a new second floor office, a new accessible main entrance with improved circulation and exiting for the main floor. Large, ugly signage was removed and replaced with window lettering at the entry. Design Coalition has designed several improvement projects for this Center, including a lower-level child care space and second floor offices and conference rooms.