PROJECTS     ARTICLES     COMMUNITY     DOWNLOAD     KIDS     ABOUT US
HOMES
  COMMERCIAL/NON-PROFIT
  MULTI-FAMILY/COHOUSING
  COMMUNITY FACILITIES
  SCHOOLS/CHILD CARE
  BARRIER FREE DESIGN
  ECOLOGICAL DESIGN
  ADAPTIVE REUSE/HISTORIC
  SITE PLANNING

 

 

Taylor House: Reused Architecture
Shorewood Hills, Wisconsin

Taylor House | Photos 1 | Photos 2 | Article

view from front

Above: View looking Northwest, with sunspace to the right, and decks at two levels.

kitchen, cabinets of recycled wood

Above: Kitchen. The stainless steel countertops and crisp European styling of the Douglas Fir cabinets are softened by the small nail marks and imperfections characteristic of recycled wood.

interor photo with yellow wall and red post

Above: Interior view of the stairs and sitting balcony, with the brightly colored wall and artwork. A delightful variety of lighting fixtures were chosen by the owner.

Taylor House | Photos 1 | Photos 2 | Article

 

 

l.