PROJECTS     ARTICLES     COMMUNITY     DOWNLOAD     KIDS     ABOUT US
HOMES
  COMMERCIAL/NON-PROFIT
  MULTI-FAMILY/COHOUSING
  COMMUNITY FACILITIES
  SCHOOLS/CHILD CARE
  BARRIER FREE DESIGN
  ECOLOGICAL DESIGN
  ADAPTIVE REUSE/HISTORIC
  SITE PLANNING

 

 

Taylor House: Reused Architecture
Shorewood Hills, Wisconsin

Taylor House | Photos 1 | Photos 2 | Article

view from the south

Above: View of the south side, with sunspace to the right, and decks at two levels

view of the north side

Above: Views looking South, after. Even the yard sculpture was recycled; in the 1950's it was a restaurant sign.

the house before renovation

the studio aerie

 

 

 

View looking South, before. A bleak winter view, looking North. The studio aerie shelters under the curved roof.

Taylor House | Photos 1 | Photos 2 | Article